icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 07 juli 2016

Alliander Duiven genomineerd voor Staalprijs 2016

Circulaire herhuisvesting Liander

15148536.jpg

 

De nationale staalprijs 2016 wordt uitgereikt aan projecten –nieuwbouw, verbouw of renovatie- in Nederland óf het buitenland die geheel of gedeeltelijk in staal zijn uitgevoerd. De herhuisvesting van Alliander te Duiven is genomineerd voor de Duurzaamheidsprijs.

Voor netwerkbedrijf Alliander heeft Boele & van Eesteren een zeer duurzame huisvesting gerealiseerd op bedrijventerrein Nieuwgraaf in Duiven voor ruim 1.200 medewerkers. Het kantoor was ooit een verzameling jaren ’80 gebouwen, maar vormt nu een innovatief geheel; door middel van 'co-creatie' met medewerkers van Liander is het definitief ontwerp bepaald voor de vijf gebouwen, die overkapt worden door een in staal en glas uitgevoerde  'klimaatkas' met zwevend dak. Het complex voorziet in de eigen energiebehoefte en levert bovendien energie aan de omgeving. Bekijk hier de film over de realisatie van dit innovatieve project.

een uitgebreidere versie van de film is hier te vinden

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project