icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 26 september 2017

Verplaatsen bouwschutting Turfmarkt

Amare

OCC_Schutting_Turfmarkt

De bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) is dit jaar gefaseerd uitgebreid. De laatste uitbreiding van de bouwplaats staat voor de deur. Hiervoor wordt de schutting aan de zijde van de Turfmarkt verplaatst tot aan de tweede rij bomen (richting het Stadhuis). Dit is een versmalling van de Turfmarkt, noodzakelijk ten behoeve van de bouwlogistiek en als gevolg van veiligheidseisen ten aanzien van het bouwterrein.

Wat gaan we doen?

We starten op maandag 2 oktober met het verplaatsen van de schutting. De verwachting is dat de werkzaamheden een werkweek gaan duren. De aanpassingen aan de schutting kunnen zorgen voor enig geluidsoverlast. Het werkgebied wordt tijdelijk afgezet met bouwhekken.

Nieuw ontwerp

De nieuwe meters schutting krijgen in een latere fase een ontwerp passend bij de huidige vormgeving van de schutting. Daarnaast is de gemeente Den Haag bezig met diverse partijen rondom het Spuiplein om aan die zijde van de bouwplaats een ander design te maken, passend bij de levendigheid van het plein. 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen naar aanleiding van dit schrijven of vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Neem dan contact met ons op via info@cadanz.nl.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project