Zoeken
20170509_SchuttingOCCTurfmarkt.jpg

Verplaatsen bouwschutting Turfmarkt

20170509_SchuttingOCCTurfmarkt.jpg

De bouwplaats van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) is dit jaar gefaseerd uitgebreid. De laatste uitbreiding van de bouwplaats staat voor de deur. Hiervoor wordt de schutting aan de zijde van de Turfmarkt verplaatst tot aan de tweede rij bomen (richting het Stadhuis). Dit is een versmalling van de Turfmarkt, noodzakelijk ten behoeve van de bouwlogistiek en als gevolg van veiligheidseisen ten aanzien van het bouwterrein.

Wat gaan we doen?

We starten op maandag 2 oktober met het verplaatsen van de schutting. De verwachting is dat de werkzaamheden een werkweek gaan duren. De aanpassingen aan de schutting kunnen zorgen voor enig geluidsoverlast. Het werkgebied wordt tijdelijk afgezet met bouwhekken.

Nieuw ontwerp

De nieuwe meters schutting krijgen in een latere fase een ontwerp passend bij de huidige vormgeving van de schutting. Daarnaast is de gemeente Den Haag bezig met diverse partijen rondom het Spuiplein om aan die zijde van de bouwplaats een ander design te maken, passend bij de levendigheid van het plein. 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen naar aanleiding van dit schrijven of vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van het OCC? Neem dan contact met ons op via info@cadanz.nl.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!