icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 09 november 2017

Realisatie laatste funderingselementen

Amare

Diepwandstelling

In de update van november vertelden we dat de fundering van het OCC bijna gereed is. De werkzaamheden voor de laatste vijf diepwandbaretten staan vanaf maandag 13 november op de planning. Samen met de gemeentelijke instanties is op basis van veiligheidsredenen besloten dat we het graven en storten van de individuele baretten in één cyclus uitvoeren. Dat betekent dat we ongeveer vijftien uur per baret bezig zijn. De werkzaamheden starten dagelijks om 7.00 uur en zijn naar verwachting uiterlijk om 22.00 uur afgerond.

Wat gaan we doen?

De sparingen (gaten) voor de laatste diepwandbaretten zijn al in een eerder stadium gemaakt. Voor het maken van een nieuw element graaft de heistelling een gat in de bodem, dat vervolgens wordt opgevuld met wapeningsstaal en een betonmengsel. Het geluid dat hierbij geproduceerd wordt valt in de categorie van een rijdende vrachtwagen. Omdat de betonstorts voor deze elementen niet onderbroken mogen worden, zijn wij later klaar op de bouwplaats dan dat u van ons gewend bent. Uiteraard doen wij ons best de mogelijke overlast beperkt te houden. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@cadanz.nl.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project