icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 20 maart 2019

Hijswerkzaamheden aan de Schedeldoekshaven

Amare

IMG-20190319-WA0000

Volgende week gaan we de staalconstructies in de concertzaal plaatsen. Deze spanten vormen de dragers waarop uiteindelijk het dak komt te liggen. Voor deze hijswerkzaamheden zetten we een mobiele kraan in. Dit werk heeft géén invloed op het verkeer aan de Schedeldoekshaven. Al deze activiteiten zijn afgestemd met de gemeente Den Haag.

Wanneer gaan we dat doen?

Van maandag 25 maart tot en met woensdag 27 maart wordt de mobiele kraan opgebouwd en geïnstalleerd. Aansluitend worden de spanten gehesen van donderdag 28 tot en met vrijdag 29 maart. De afbouw van de mobiele kraan vindt plaats van maandag 1 april tot en met woensdag 3 april.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze werkzaamheden of vragen over de bouw van het OCC? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@cadanz.nl.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project