icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woningbouw

Mensen een thuis bieden in een woning die snel, duurzaam en met een duidelijk stappenplan tot stand komt is onze uitdaging. We blijven daarbij zoeken naar het meest optimale proces.

Sonate

Den Haag

In het najaar van 2019 is Boele & van Eesteren gestart met de bouw van woontorens Adagio en Boler...

Bekijk project

De Kolk fase 2

Westergouwe

Ten westen van Gouda ontstaat ‘Westergouwe’. Met circa 4.400 woningen een nieuwe toevoeging aan d...

Bekijk project

Holland Park

Diemen

Eind 2021 is de volgende fase in de bouw van Holland Park Diemen gestart. De komende jaren worden...

Bekijk project

Valley

Amsterdam

Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw) heeft in november 2021 de bouw ...

Bekijk project

Woonpaviljoen Voorzorg

Gouda

Op de boerderijkavel in Westergouwe heeft Boele & van Eesteren Woonpaviljoen Voorzorg gebouwd. He...

Bekijk project

De Hooch

Amsterdam

In het Amsterdamse Museumkwartier heeft Boele & van Eesteren De Hooch gerealiseerd, een ontwikkel...

Bekijk project

Diverse doelgroepen

Wij bouwen woningen voor beleggers, corporaties, zorginstellingen en particulieren. Verschillende doelgroepen met heel verschillenden wensen en eisen. Een wens hebben ze gemeen: een courante, mooie en comfortabele woning en een makkelijk en overzichtelijk (bouw) proces.

MorgenWonen

De woonvariaties van VolkerWessels
Omdat iedere opdracht om een andere aanvliegroute vraagt, maken we voor het realiseren van grondgebonden woningen en kleinschalige appartementencomplexen tot 6 lagen gebruik van de woonvariaties van MorgenWonen. Met deze woonvariaties ontwikkeld door VolkerWessels, spelen we optimaal in op de wensen en behoeften van u als opdrachtgever en de nieuwe en toekomstige bewoners. Binnen MorgenWonen werken we zowel met volledig industrieel gerealiseerde woningen, met conceptwoningen die meer ruimte bieden voor flexibiliteit en met volledig op maat gemaakte woningen. Zowel in beton als in hout.  Binnen een planontwikkeling kunnen meerdere woonvarianten voorkomen, waardoor u verschillende doelgroepen optimaal bedient.

Lees meer over MorgenWonen
MorgenWonen.jpg

MorgenWonen Puur
Deze kwaliteitswoningen worden zoveel mogelijk in optimale condities in de VolkerWessels fabrieken voorbereid. De woningen hebben standaard plattegronden maar binnen deze standaard hebben huurders of kopers de mogelijkheid om uit bepaalde opties te kiezen. Ze zijn standaard nul-op-de-meter en wekken meer energie op dan ze verbruiken. Wat het uiterlijk van de woningen betreft zijn er vele mogelijkheden en stijlen beschikbaar. Deze manier van bouwen is ook geschikt voor appartementen tot 6 verdiepingen. Door de hoge mate van standaardisering zijn de woningen snel leverbaar. We doen dit al sinds 2014. In Nederland zijn we de eerste die woningen en appartementen op deze wijze 100% in eigen beheer produceren. MorgenWonen Puur staat daarmee garant voor de hoogste kwaliteit van industriële bouw. Zodra de woningen geheel of gedeeltelijk op de bouw arriveren, worden ze vervolgens in een aantal weken verder afgewerkt waarna ze sleutelklaar opgeleverd kunnen worden.

1968597.jpg

MorgenWonen Plus
Als het bestemmingsplan of de uitvraag maatwerk nodig heeft, biedt het MorgenWonen Plus concept meer ontwerpvrijheid. De basis zijn de MorgenWonen Puur varianten met meer flexibiliteit. Denk hierbij aan de indeling, afwerking, duurzaamheidsmogelijkheden en stedenbouwkundige wensen en eisen. Wat in de fabriek gefabriceerd kan worden, gebeurt daar, alles wat maatwerk is, gebeurt op locatie. MorgenWonen Plus is geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen.

van Oostsanenkade Alkmaar (c) Kees Hummel Fotografie (2).jpg

MorgenWonen Hout
Met MorgenWonen Hout stimuleren we om meer te bouwen in hout, want de voordelen van hout zijn eindeloos. Hout ademt, leeft, voelt warm aan en geeft daardoor ongekend wooncomfort. En hout is het enige bouwmateriaal dat groeit en CO2 uit de lucht haalt. Daarom bouwt VolkerWessels met MorgenWonen Hout de meest duurzame houten appartementen en woningen van Nederland. Ook deze woningen worden in de fabriek gefabriceerd.

In de vervolgstappen worden de voorzieningen, zoals elektra, installaties, vloerlagen en binnendeuren, ingebouwd én worden de woningen voorzien van dakbedekking. We maken gebruik van hout uit duurzaam beheerde productie en compenseren wat we gebruiken voor de bouw. Zo houden we het systeem in balans. De woningen zijn volledig circulair, demontabel en herbruikbaar. Een flexibele oplossing voor huidige en toekomstige woonbehoeftes.

Utilitaire woningbouw

Appartementencomplexen boven 6 lagen
Alle complexen boven de 6 lagen vliegen wij als utilitaire woningbouw aan omdat deze hoogte vraagt om andere constructies. Daarbij gaat de bouw van deze woningen vaak gepaard met een hoge complexiteit door integratie met kantoren, ondergrondse parkeergarages, commerciële ruimten in de plinten en ingewikkelde binnenstedelijke locaties. Ook bij deze ontwikkelingen kunt u er zeker van zijn dat het proces staat als een huis.