icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woningbouw

Mensen een thuis bieden in een woning die snel, duurzaam en met een duidelijk stappenplan tot stand komt is onze uitdaging. We blijven daarbij zoeken naar het meest optimale proces.

Sonate

Den Haag

In het najaar van 2019 is Boele & van Eesteren gestart met de bouw van woontorens Adagio en Boler...

Bekijk project

De Kolk fase 2

Westergouwe

Ten westen van Gouda ontstaat ‘Westergouwe’. Met circa 4.400 woningen een nieuwe toevoeging aan d...

Bekijk project

Holland Park

Diemen

Eind 2021 is de volgende fase in de bouw van Holland Park Diemen gestart. De komende jaren worden...

Bekijk project

Valley

Amsterdam

Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw) heeft in november 2021 de bouw ...

Bekijk project

Woonpaviljoen Voorzorg

Gouda

Op de boerderijkavel in Westergouwe heeft Boele & van Eesteren Woonpaviljoen Voorzorg gebouwd. He...

Bekijk project

De Hooch

Amsterdam

In het Amsterdamse Museumkwartier heeft Boele & van Eesteren De Hooch gerealiseerd, een ontwikkel...

Bekijk project

Diverse doelgroepen

Wij bouwen woningen voor beleggers, corporaties, zorginstellingen en particulieren. Verschillende doelgroepen met heel verschillenden wensen en eisen. Een wens hebben ze gemeen: een courante, mooie en comfortabele woning en een makkelijk en overzichtelijk (bouw) proces.

MorgenWonen

Omdat iedere opdracht om een andere aanvliegroute vraagt, maken we voor het realiseren van grondgebonden woningen en kleinschalige appartementencomplexen tot 6 lagen gebruik van de woonvariaties van MorgenWonen. Met deze woonvariaties ontwikkeld door VolkerWessels, spelen we optimaal in op de wensen en behoeften van u als opdrachtgever en de nieuwe en toekomstige bewoners. Binnen MorgenWonen werken we zowel met volledig industrieel gerealiseerde woningen, met conceptwoningen die meer ruimte bieden voor flexibiliteit en met volledig op maat gemaakte woningen. Zowel in beton als in hout.  Binnen een planontwikkeling kunnen meerdere woonvarianten voorkomen, waardoor u verschillende doelgroepen optimaal bedient.

1902861.jpg

Grondgebonden woningbouw
Met MorgenWonen kunnen we razendsnel betaalbare en kwalitatief hoogwaardige huizen realiseren. Is de industriële variant interessant voor uw project en doelgroep, dan bedraagt de bouwtijd per woning maar één dag op locatie. Al het standaard productiewerk vindt plaats in de fabriek met alle voordelen van dien. Wilt u de toekomstige bewoners meer flexibiliteit en inbreng bieden, dan is onze conceptwoning ideaal. Diverse opties maken kiezen mogelijk en zorgen ervoor dat er een gevarieerd gevelbeeld ontstaat. Is het belangrijk dat er een exclusief plan of deelplan gerealiseerd wordt, dan biedt MorgenWonen al het maatwerk dat uw doelgroep graag wil vinden. 

1968597.jpg

kleinschalige appartementencomplexen
Naast grondgebonden huizen, realiseren we met MorgenWonen ook kleinschalige appartementencomplexen tot 6 lagen. Vanuit dezelfde filosofie werken we ook hier waar mogelijk fabrieksmatig. Waar meer variatie nodig is bieden we, net als bij de grondgebonden woningen, mogelijkheden om zoveel te variëren als wenselijk is door het toepassen van diverse opties en personalisatie. Zo garanderen wij dat u een project heeft dat altijd aansluit bij het stedenbouwkundig plan en wensen en financiële mogelijkheden van de bewoners.

2150781.jpg

Utilitaire woningbouw

Appartementencomplexen boven 5 lagen
Alle complexen boven de 5 lagen vliegen wij als utilitaire woningbouw aan omdat deze hoogte vraagt om andere constructies. Daarbij gaat de bouw van deze woningen vaak gepaard met een hoge complexiteit door integratie met kantoren, ondergrondse parkeergarages, commerciële ruimten in de plinten en ingewikkelde binnenstedelijke locaties. Ook bij deze ontwikkelingen kunt u er zeker van zijn dat het proces staat als een huis.