icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Gouda

Wieringenhof

Boele & van Eesteren heeft begin 2020 Wieringenhof te Gouda opgeleverd; een appartementengebouw met 31 luxe appartementen verdeeld over 10 bouwlagen.

Aantal eenheden
31 appartementen
Uitvoeringsperiode
November 2018 - januari 2020
2028124.jpg

Lichte uitstraling

Wieringenhof omvat 29 appartementen en 2 luxe penthouses.  Alle woningen zijn voorzien van een ruime, zonnige buitenruimte en zicht op het water. Door de royale raampartijen hebben de appartementen een lichte uitstraling. Daarnaast zijn de appartementen van alle gemakken voorzien, waaronder vloerverwarming en badkamer met tweede toilet. Per appartement is een privéparkeerplaats en berging beschikbaar.

Westergouwe

Aan de westkant van Gouda wordt gebouwd aan een gezellige, waterrijke en groene wijk met een gevarieerd woningaanbod: Westergouwe. In Westergouwe wordt je omringd door groen en water, maar toch ligt het historische stadscentrum van Gouda slechts op 10 minuten fietsafstand.

Partijen

Opdrachtgever
VOF Westergouwe
(VolkerWessels Vastgoed en Heijmans)
Architect
DE Architekten