icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Boele & van Eesteren heeft de nieuwbouw van een kantoor voor KUBO in Monster gerealiseerd. KUBO is een bedrijf dat kassen produceert en monteert zowel nationaal als internationaal. Op dit moment ligt hun marktaandeel veel meer in het buitenland zoals in de VS, Canada, Dubai en Guatemala.

Uitvoeringsperiode
februari 2013 - november 2013
Vlothove, Monster

Transparantie

Het (nieuwbouw) kantoor bestaat uit 5 bouwlagen, ofwel 4 verdiepingen. Dit kantoor wordt door een stalen loopbrug van 23 meter gekoppeld aan de bestaande productiehal. De opdrachtgever wil door deze brug de afstand tussen het kantoor personeel en de mensen in de productie hal verkleinen. Dit komt ook erg sterk terug in het nieuwe kantoorpand zelf. Op elke verdieping zijn vides ontworpen. Deze vides zijn dusdanig boven elkaar gesitueerd dat je op welke verdieping je ook staat, je het gevoel krijgt dat alles zichtbaar is. Deze vides worden met stalen kozijnen en glas omringd. Je krijgt hierdoor een open beeld van alle verdiepingen.

Partijen

Opdrachtgever
Kuhold, Monster
Architect
Ontwerp Eenheid, Den Haag
Constructeur
ABT, Delft
Uitvoering
Boele & van Eesteren, Rijswijk