icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Maassluis

Vlietzicht

Vlietzicht betreft een wooneiland met prachtig uitzicht over de vlieten. Boele & van Eesteren realiseerde op deze unieke locatie 14 duurzame woningen.

Aantal eenheden
14 woningen
Uitvoeringsperiode
juni 2012 - november 2012
Vlietzicht 09

Omsloten door water

Doordat de Brouwerijstraat aan maar liefst 3 zijden omsloten is door water heeft iedere woning een voorgevel aan de kade. Op het binnenterrein is zowel een speelterrein als een parkeergelegenheid gerealiseerd.

"Climate Ready"

Alle woningen zijn "Climate Ready", wat staat voor energiezuinig, duurzaam en voorbereid op aanvullende energiebesparende maatregelen. Het oog wil echter ook wat. De stijl van de gevels zal aansluiten bij de klassieke uitstraling die past bij het straatbeeld langs de beide Vlieten. De woningen hebben een breedte van ca 5,70 meter en bestaan uit twee verdiepingen en een kap met pannen.

Partijen

Opdrachtgever
Boele & van Eesteren plan- en projectontwikkeling, Rijswijk
Architect
4D Architecten, Enter
Constructeur
Aveco de Bondt, Rijssen
Uitvoering
Boele & van Eesteren, Rijswijk