icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wateringen

Tuinen van Julia

Het project 'De Tuinen van Julia' omvat 36 woningen gelegen aan de Singel in Wateringen. De woningtypes van de Tuinen van Julia ogen zeer gevarieerd. Hoewel het plan is opgezet in de stijl van de wijk 'Juliahof', heeft de wijk haar eigen accent.

Oppervlakte
4.590 m²
Aantal eenheden
36 woningen
Uitvoeringsperiode
September 2014 - september 2015
fase 1

Gefaseerde bouw 'De Tuinen van Julia' te Wateringen

 Het project 'De Tuinen van Julia' is in fases gerealiseerd. Op 22 september 2014 werd het startsein gegeven voor de bouw van de eerste fase van de Tuinen van Julia. Deze eerste fase bestaat uit 16 grondgebonden woningen, waarvan 2 vrijstaande woningen en 13 rijwoningen. Ook de tweede fase, bestaande uit 7 vrijstaande woningen en 13 rijwoningen, is inmiddels opgeleverd. Hiermee is de totale oppervlakte van de Tuinen van Julia op ca. 4.590 m2 uitgekomen.

Uitstraling

De Tuinen van Julia heeft een vriendelijke, traditionele uitstraling en de diepe kavels vallen direct op. Naast de ruime woonkamer en de open keuken beschikken de woningen standaard over drie of vier slaapkamers, met de mogelijkheid voor een 4e of 5e kamer. De dorpskern van Wateringen ligt om de hoek, men kan wandelend naar het gezellige centrum van Wateringen. Ook andere voorzieningen zijn dichtbij, van huisartsen en de bibliotheek tot en met sportverenigingen en het Hofpark.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk bijgaande video voor een impressie van de werkzaamheden van start bouw tot oplevering. 

Partijen

Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Architect
HDZ Architecten