icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Rabobank Rijnstreek is in het najaar van 2008 opgeleverd door Boele & van Eesteren in samenwerking met DuPrie Bouw & Ontwikkeling.

Oppervlakte
10.280 m²
Programma
Kantoorgebouw
Parkeerruimte
Uitvoeringsperiode
oktober 2008 opgeleverd
Rabobank 31

Onderdeel van Alpha Trade Center

Het project maakt onderdeel uit van het project Alpha Trade Center te Alphen aan den Rijn en betreft een eigen ontwikkeling, ontworpen door architectenbureau CePeZed. Rabobank Rijnstreek is gelegen in het Groen Hart van Alphen aan den Rijn. Tegenover de rust van de polder staat de dynamiek van het Alphen aan den Rijn van nu. 

Alpha Trade Center

Het totale project is voor verhuur beschikbaar en omvat circa 35.000m2 verdeeld over circa 11.400m2 kantoorruimte en circa 23.600m2 multifunctionele ruimte. Het complex bestaat uit 5 markante kantoorgebouwen, variërend van ca. 1.950 m2 tot ca. 2.500 m2 verdeeld over 4 verdiepingen, die uitsteken boven het parkeerdek en daaronder gelegen multifunctionele ruimten. 

Partijen

Opdrachtgever
Alpha Trade Center, Rijswijk
Architect
Architectenbureau CePeZed, Delft
Constructeur
Raadgevende Ingenieursbureau Van Dijke, Hazerswoude-Rijndijk
Uitvoering
Boele & van Eesteren, Rijswijk