icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Rijswijkbuiten

Parkrijk - Fase 4

In Parkrijk -fase 4 zijn 21 woningen gebouwd. Het plan kent twee woningtypes: 10 stadsvilla’s en 11 hofwoningen. Deze typen verschillen in woonoppervlak en uitstraling. De statige stadsvilla’s worden gekenmerkt door hun individuele architectuur en diverse kleuren metselwerk.

Aantal eenheden
21 woningen
Uitvoeringsperiode
November 2018 - mei 2019
1907176.jpg

Duurzaam & energieneutraal

De hofwoningen worden in twee korte woningblokken gebouwd. Ook hier zijn de gevels voorzien van bijzondere details zoals een andere kap of een andere kleur gevelsteen. Tussen Delft en Rijswijk wordt een duurzame, energie neutrale woonwijk gerealiseerd: RijswijkBuiten. Het tweede deelgebied dat van start gaat is 't Haantje, Boele & van Eesteren creëert hier Parkrijk. Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark vormt Parkrijk de perfecte combinatie tussen buiten wonen en stedelijk wonen.

Realisatie

Binnen RijswijkBuiten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. De realisatie van de woningen uit Parkrijk- Fase 4 is in mei 2019 afgerond.

Partijen

Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie
Beatrixzone Rijswijkbuiten
Architect
Detail Architecten
Constructeur
van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Uitvoering
Boele & van Eesteren