icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Rijswijkbuiten

Parkrijk

Tussen Delft en Rijswijk wordt een duurzame, energie neutrale woonwijk gebouwd: RijswijkBuiten. Het tweede deelgebied dat van start gaat is 't Haantje, Boele & van Eesteren heeft hier Parkrijk gerealiseerd.

Aantal eenheden
5 woningen
20 appartementen
Uitvoeringsperiode
April 2017 - maart 2018
1907225.jpg

Duurzaamheid

Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark vormt Parkrijk de perfecte combinatie tussen buiten wonen en stedelijk wonen. Binnen RijswijkBuiten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst.

Laanappartementen en stadsvilla's

Binnen deze eerste fase van Parkrijk realiseert Boele & van Eesteren 5 stadvilla’s en twintig laanappartementen. De 3 en 4- kamerappartementen variëren in grootte tussen de 81 en de 127 m2 en zijn voorzien van ruime balkons en een eigen berging. Appartementen op de begane beschikken zelfs over een eigen stukje grond. De 3-laagse stadsvilla’s hebben een woonoppervlak dat varieert tussen de 125 en 142 . Alle woningen zijn voorzien van een eigen toegewezen parkeerplaats. De woningen zijn begin 2018 opgeleverd.

Partijen

Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie Beatrixzone
RijswijkBuiten vof
Architect
KuiperCompagnons, Rotterdam
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs, Almere
Uitvoering
Boele & van Eesteren