icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Schiedam

Park Harga - Fase 5

Bouwcombinatie Harga Ventura, bestaande uit VolkerWessels ondernemingen Boele & van Eesteren en Kroon & de Koning, is eind 2021 gestart met Park Harga – Fase 5. In deze laatste fase worden er nog 52 woningen toegevoegd aan de woonwijk van circa 200 woningen.

Aantal eenheden
52 woningen
Uitvoeringsperiode
november 2021 - medio 2022
2150,2 Volker Wessels - Park Harga Schiedam fase 5 - BRUIN -  Vrijstaand_300dpi.jpg

Diversiteit en samenhang

Iedere fase in Park Harga is anders. Binnen het PlusWonen concept van VolkerWessels wordt steeds met nieuwe woningtypen gewerkt. In deze fase zijn het de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen die nog niet eerder in de wijk werden toegepast. Naast 12 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen, komen er 38 rijwoningen in fase 5.

Duurzaam wonen

Alle vervolgfasen sluiten naadloos aan op de voorgaande woningbouwontwikkeling in Park Harga. Zo is ook hier veel aandacht voor duurzaamheid. De woningen in fase 5 moeten voldoen aan de eisen voor BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen).

Park Harga

Op de voormalige sportvelden, tussen de Hargalaan, de Olympiaweg, de Sportlaan en de groene zone langs de Poldervaart, wordt gebouwd aan Park Harga. Park Harga ligt centraal in Schiedam, dichtbij alle voorzieningen. 

Partijen

Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Uitvoering
Bouwcombinatie Harga Ventura
(Boele & van Eesteren en
Kroon & de Koning)