icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Nieuw Ambacht telt zeventig appartementen in verschillende soorten en maten. Voor starters, stellen en gezinnen. Het project is een ontwikkeling van ’s-Gravenhof B.V., bestaande uit Boele & van Eesteren en Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.

Oppervlakte
7610 m² BVO
Aantal eenheden
70 appartementen
Uitvoeringsperiode
medio 2019 - medio 2020
2287418.jpg

Rijke variatie

Nieuw Ambacht kent een rijke variatie in aanbod. Zo konden de kopers kiezen uit 14 verschillende types woningen met oppervlaktes tussen de 45m2 en 145m2. De appartementen zijn ruim, licht en comfortabel en zijn bovendien allen voorzien van een eigen buitenruimte.

Klassieke en eigentijds voorkomen

Het gebouw krijgt een klassiek en eigentijds voorkomen met verspringende bouwhoogten. De gevels aan de straatzijden worden voorzien van fraaie details zoals geprofileerde dakranden en roeden in raampartijen. Op het eigen binnen binnenterrein komen voldoende parkeerplaatsen voor de in totaal 70 appartementen.

De realisatie van Nieuw Ambacht is in handen van Bouwmaatschappij Van Mierlo B.V.

Partijen

Opdrachtgever
’s-Gravenhof Ontwikkeling B.V.
( Boele & van Eesteren en Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling)
Ontwikkeling
’s-Gravenhof Ontwikkeling B.V.
Architect
Wubben Chan architecten bv
Uitvoering
Bouwmaatschappij Van Mierlo B.V.