icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wateringen

Julia's Villa's

Op loopafstand van de dorpskern van Wateringen groeit de nieuwe wijk Juliahof. Onderdeel hiervan is projectplan Julia’s villa’s, dat bestaat 5 villa’s en 10 twee-onder-een-kapwoningen.

Aantal eenheden
15 koopwoningen
Uitvoeringsperiode
September 2017 - september 2018
2287313.jpg

Architectuur jaren 30

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de architectuur uit de jaren 30. Dankzij de riante kavels, de vrije ligging, de wisselende kaprichtingen, de opvallende dakoverstekken en rijke details hebben Julia’s villa’s een statige uitstraling. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau met een compleet afgewerkte badkamer en een luxe keuken met inbouwapparatuur. 

Realisatie

De woningen zijn gelegen aan de kwaklaan: een ruim opgezette laan op de  grens van wateringen en Den Haag. Boele & van Eesteren is in het najaar van 2017 gestart met de realisatie van Julia's Villa's. De woningen zijn een jaar later opgeleverd.

Partijen

Opdrachtgever
BPD