icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wateringen

Julia's Morgen

Met dit project heeft Boele & van Eesteren 12 duurzame woningen aan de Kwaklaan te Wateringen gerealiseerd. De woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen op het zuiden en een warmtepomp. Tevens zijn de woningen zeer goed geïsoleerd. Hierdoor heeft een gezin bij gemiddeld gebruik geen energielasten.

Oppervlakte
1650 m²
Aantal eenheden
12 woningen
Uitvoeringsperiode
Maart 2016 - juni 2016
1602113.jpg

Eén woning per dag

De woningen zijn ontwikkeld via het MorgenWonen concept. Dit innovatieve VolkerWessels concept wordt volledig in de fabriek voorbereid. Zodra de prefabelementen in  de fabriek zijn geconstrueerd, kunnen de woningen op de bouwplaats in één dag in elkaar gezet. Op 29 maart 2016 werd de eerste woning van het plan gerealiseerd. De overige 11 woningen van Julia’s Morgen volgden in de 11 daaropvolgende dagen.

Hoogwaardige afwerking

Voor de afwerking en inrichting zijn slechts twee weken nodig tot de woning écht woonklaar is; de wanden en plafonds zijn gesaust, de vloer gelegd, de keuken is voorzien van apparatuur en ook de badkamer en het toilet zijn hoogwaardig afgewerkt. Zelfs de tuin wordt meegenomen in het afwerkingsproces. De tuin wordt voorzien van een terras en looppaden overgedragen aan de kopers, zelfs het gras is al gezaaid bij de overdracht van de sleutel.

Partijen

Opdrachtgever
BPD
Architect
4D Architects
Ontwikkeling
VolkerWessels Vastgoed