icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wateringen

Julia's Eiland - Fase 2

Boele & van Eesteren heeft Julia’s Eiland - Fase 2 gerealiseerd. Deze fase bestaat uit 18 eengezinswoningen, 7 royale herenhuizen en 6 twee-onder-een-kapwoningen.

Aantal eenheden
31 woningen
Uitvoeringsperiode
Februari 2019 - mei 2019
1902881.jpg

Realisatie

De (basis) woonoppervlakten zijn afhankelijk van het woningtype tussen de 122 en 174 m2. De woningen zijn een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Juliahof (BPD Ontwikkeling en VolkerWessels Vastgoed) en zijn uitgevoerd volgens het PlusWonen concept.

Wonen op een eiland in Wateringen

Julia's Eiland ligt in de wijk Juliahof te Wateringen. Hier worden diverse woningtypes in een groene en waterrijke omgeving gerealiseerd. De woningen in dit plan liggen vlakbij of aan het water, sommige woningen hebben zelfs een vlonder. In het midden van het eiland komt een speelplek voor de kinderen. In totaal worden er drie fases met circa 40 woningen per fase gerealiseerd. De woningen uit deze tweede fase zijn in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

Partijen

Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie Juliahof VOF
Architect
4D architecten
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Uitvoering
Boele & van Eesteren