icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nijkerk

Hazehorst

Op een rijke locatie aan de rand van de Veluwe, met het centrum van Nijkerk en het bos van Landgoed Oldenaller en de Randmeren in de directe nabijheid, zijn 30 luxe appartementen in “Hazehorst” gerealiseerd.

Aantal eenheden
30 appartementen
Uitvoeringsperiode
Oktober 2017 - december 2018
Aantal verdiepingen
6
2278119.jpg

Luxe appartementen

De appartementen zijn gegroepeerd rondom een lift en trappenhuis, compleet met royale buitenruimte. Op de begane grond zijn individuele bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling opgenomen. De bouwhoogte bedraagt zes bouwlagen.

Metselwerk

Het ontwerp is van HET architectenbureau uit Naaldwijk. De architectuur is kenmerkend voor de regio, een aantrekkelijke eenvoud met een hoge kwaliteit in de gevelbehandeling. Het metselwerk heeft een opvallende textuur met horizontale banden, waarvan de kleur goed aansluit bij de omliggende bebouwing.

Het project is een ontwikkeling van Boele & van Eesteren en Bébouw Midreth is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project. De realisatie van Hazehorst is in het najaar van 2017 van start gegaan en in 2018 afgerond.

Ontwikkeling
Boele & van Eesteren
Architect
HET Architectenbureau
Uitvoering
Bébouw Midreth