icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
's-Gravenzande

Hart van 's-Gravenzande

Boele & van Eesteren heeft het ‘Hart van ‘s- Gravenzande’ gerealiseerd. Het nieuwe centrum van ’s-Gravenzande omvat exclusieve appartementen en winkelruimtes waarmee invulling is gegeven aan de herontwikkeling van het Marktplein, de Pompe van Meerdervoortstraat en de Langestraat.

Oppervlakte
ca. 25.000 m²
Aantal eenheden
Appartementen: 89
Uitvoeringsperiode
September 2015 - mei 2019
1923938.jpg

Woonbehoefte voor een brede doelgroep

Het project omvat commerciële ruimtes op de begane grond, 89 appartementen verdeeld over drie bouwdelen op de tweede t/m de vijfde bouwlaag en een parkeerlaag op de tussenliggende verdieping voor zowel het winkelend publiek als privé parkeerplaatsen voor de bewoners van de appartementen. De appartementen zijn zeer gevarieerd in afmeting, waardoor het project tegemoet komt aan de woonwensen en -behoeften van een brede doelgroep.

Gefaseerde bouw

In mei 2019 heeft Boele & van Eesteren de werkzaamheden aan Hart van 's-Gravenzande - Fase 3 afgerond. Dit blok bestaat uit een commerciële plint en 14 appartementen. De overige bouwdelen zijn medio 2017 opgeleverd.

Partijen

Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie
Hart van ’s-Gravenzande B.V.
Architect
RPHS+
Constructeur
Ingenieursbureau SmitWesterman
Uitvoering
Boele & van Eesteren