icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Schiedam

Harga Midden

Bouwcombinatie Harga Ventura, bestaande uit VolkerWessels ondernemingen Boele & van Eesteren en Kroon & de Koning, heeft eind 2021 de realisatie Harga Midden te Schiedam afgerond.

Aantal eenheden
62 woningen
Uitvoeringsperiode
december 2020 - december 2021
2289529.jpg

Divers programma

Deze fase in het nieuwe woongebied Park Harga omvat 62 woningen met een divers aanbod. Zo zijn er 20 Parkwoningen, 16 Flexwoningen en 26 Hofwoningen gebouwd. De parkwoningen zijn verdeeld over twee rijtjes van elk 10 woningen en zijn een oppervlakte van ca. 128m2 de ideale gezinswoningen. De woningen zijn fraai gelegen met zicht op het water en groen. De Flexwoning is een nieuw woningtye en is uitermate geschikt voor één- of twee persoonshuishoudens. Met een badkamer en slaapkamer gelegen op de begane grond biedt de flexwoning ca. 108m2 woongemak op een woonlaag. De hofwoningen zijn verdeeld over drie rijtjes. De 20 tussenwoningen en 6 hoekwoningen zijn allen ruim opgezet en omgeven door water en groen.

Duurzaam wonen

Alle vervolgfasen sluiten naadloos aan op de voorgaande woningbouwontwikkeling in Park Harga. Zo is ook hier veel aandacht voor duurzaamheid. Uiteraard zijn de woningen gasloos. Bovendien zijn de woningwn met een EPC-waarde van 0 energieneutraal opgeleverd. van 0. Dat wil zeggen dat de woningen zichzelf kunnen voorzien van energie voor verwarmen, koelen en ventileren en het leveren van warm water.

Park Harga

Op de voormalige sportvelden, tussen de Hargalaan, de Olympiaweg, de Sportlaan en de groene zone langs de Poldervaart, wordt gebouwd aan Park Harga. Park Harga ligt centraal in Schiedam, dichtbij alle voorzieningen. In Park Harga woon je in een duurzame nieuwbouw woning in een mooie groene en sportieve omgeving. Kijk voor meer informatie over Park Harga op de website: www.parkharga.nl

Partijen

Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Uitvoering
Bouwcombinatie Harga Ventura vof
(Boele & van Eesteren en
Kroon & de Koning)