icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Aalsmeer

Green Trade Center

Boele & van Eesteren heeft in opdracht van Waterdrinker en Flora Holland het "Green Trade Center" gerealiseerd. De bouw ging in het eerste kwartaal van 2017 van start en werd een jaar later, in maart 2018, opgeleverd.

Oppervlakte
31.500 m²
Uitvoeringsperiode
Maart 2017 - maart 2018
1859586.jpg

Green Trade Center

Het gebouw omvat een handelscomplex van 18.000 m², een verwerkingsruimte van 9.000 m² en een laad- en losruimte (stallingsgarage) van 4.500 m². Door de komst van het Green Trade Center verplaatst het groothandelscentrum voor bloemen en planten (de cash and carry) van het hoofdgebouw van Flora Holland naar de oostelijke locatie nabij initiatiefnemer Waterdrinker.

Focus op klantbeleving

Het Green Trade Center vormt het vlaggenschip van Waterdrinker Aalsmeer, waar er samen met de leveranciers wordt ingespeeld op de behoefte van de (inter)nationale klanten. Daarnaast is er bij het ontwerp van het handelscemtrum veel aandacht besteed aan het creëren van de ideale logistieke stroom, waardoor de klanten optimaal ontzorgd worden.

Partijen

Opdrachtgever
Flora Holland
Waterdrinker
Architect
OZ
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Uitvoering
Boele & van Eesteren