icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Gouda

Gouwse Tuinen - Fase 2

In deze tweede fase van Gouwse Tuinen heeft Boele & van Eesteren 23 duurzame woningen gerealiseerd. Met 16 eengezinswoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning heeft het project een gevarieerd aanbod. De bouw is in september 2020 gestart en in mei 2021 afgerond.

Aantal eenheden
23 woningen
Uitvoeringsperiode
September 2020 - mei 2021
2017,3 Masc company - Westergouwe fase 2 - Vogelvlucht_300dpi.jpg

Gouwse Tuinen

Gouwse Tuinen maakt deel uit van Westergouwe II. Deze woningen worden door VOF Westergouwe ontwikkeld volgens de laatste inzichten en de modernste technieken. De grootte, ligging en verschijningsvorm verschillen, waardoor er veel te kiezen is. Eerder was Boele & van Eesteren al verantwoordelijk voor de bouw van de 56 woningen uit fase 1 van Gouwse Tuinen.

Westergouwe

Aan de westkant van Gouda wordt gebouwd aan een gezellige, waterrijke en groene wijk met een gevarieerd woningaanbod: Westergouwe. In Westergouwe wordt je omringd door groen en water, maar toch ligt het historische stadscentrum van Gouda slechts op 10 minuten fietsafstand.

Partijen

Opdrachtgever
VOF Westergouwe
(VolkerWessels Vastgoed en Heijmans)
Architect
DE Architecten
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Uitvoering
Boele & van Eesteren