icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Delfgauw

Emerald Fase 5 Midden

In de wijk Emerald zijn door Delfgauw cv, een combinatie van 4 ontwikkelaars waaronder Volker Wessels Vastgoed, 2400 woningen ontwikkeld.

Aantal eenheden
205 appartementen
Uitvoeringsperiode
juli 2005 opgeleverd
Emerald 02

Het project

Boele & van Eesteren is deelnemer geweest van de aannemerscombinatie die Emerald gerealiseerd heeft. In fase 5 midden heeft Boele & van Eesteren 5 woonblokken van 6 lagen met in totaal 205 appartementen gerealiseerd. Het complex bestaat uit drie blokken met 33 woningen en twee blokken met 53 woningen. De appartementen zijn gelegen aan en gedeeltelijk gebouwd boven een waterpartij. Verkoopbegeleiding van twee blokken (66 appartementen) is gedaan aan individuele kopers door de kopersbegeleiding van Boele & van Eesteren. Het restant van de 205 van de appartementen (139 stuks) zijn verkocht aan woningbouwvereniging Rondom Wonen, die deze in normale verhuur heeft gebracht.  De bouwblokken grenzen aan en staan deels in een waterpartij.

Partijen

Opdrachtgever
Delfgauw Beheer B.V.
Architect
Klunder architecten
Constructeur
HBG vastgoed B.V.
Uitvoering
Boele & van Eesteren
Dura Vermeer
Wilma
Intervam