icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
De Geelvinck Heemskerk

De Geelvinck

Boele & van Eesteren en Bébouw Midreth bundelen hun krachten voor het realiseren van De Geelvinck in Heemskerk. Deze ontwikkellocatie aan de Cornelis Geelvinckstraat wordt een woonomgeving met 28 duurzame eengezinswoningen en 44 moderne appartementen. In samenwerking met de gemeente Heemskerk en woningcorporatie Woonopmaat wordt hier een unieke plek gecreëerd waar comfortabel wonen en duurzaamheid hand in hand gaan.

Aantal eenheden
28 eensgezinswoningen
44 appartementen
Uitvoeringsperiode
oktober 2023 - medio 2025

Architectuur en omgeving

De architectuur sluit perfect aan bij de omliggende bebouwing en laat zich inspireren door de prachtige Noordzeekust. Zowel de eengezinswoningen als de appartementen ademen de sfeer van de kust. Dit komt niet alleen tot uiting in het gebruik van materialen, maar ook in de vormgeving van de gebouwen.

Duurzaamheid

Met het oog op duurzaamheid en esthetiek is er gekozen voor hoogwaardige materialen en energiezuinige technieken. Zo wordt niet alleen het milieu gespaard, maar worden bewoners ook voorzien van comfortabele en energiezuinige huizen. Met energiezuinige systemen en groene ruimtes draagt dit project bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving.

Partijen

Opdrachtgever
Woonopmaat
Uitvoering
Bébouw Midreth
Architect eensgezinswoningen
4D Architecten
Architect woontorens
Just Architects
Coördinatie
Boele & van Eesteren