icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontwikkelen

Ontwikkelen gaat voor ons als eerste over wat er leeft in de maatschappij en wat er nodig is op een bepaalde plek. Het gaat over mensen, over hun wensen en behoeften, over een goede mix van inkomen en achtergrond en over volgende generaties. Want pas wanneer wij de context snappen, kunnen we de beste oplossing voor de lange termijn leveren.

De Brandmeester

Naaldwijk

Aan de ’s-Gravenzandseweg in Naaldwijk heeft Boele & van Eesteren De Brandmeester gerealiseerd. H...

Bekijk project

De nieuwe morgen Palenstein

Zoetermeer

Boele & van Eesteren heeft in opdracht van Vidomes de nieuwe duurzame woonwijk Palenstein te Zoet...

Bekijk project

Parc Drieën-Huysen

Vlaardingen

Met Parc Drieën-Huysen heeft Boele & van Eesteren een aantrekkelijke plek gerealiseerd met samenh...

Bekijk project
BvE_SBL1.jpg

Ontwikkelende bouwer

Boele & van Eesteren is een ontwikkelende bouwer. Dit betekent dat we u van de ontwikkeling tot het sleutelklaar opleveren van dienst kunnen zijn en in kunnen stappen op het moment dat voor u interessant is. Daarnaast profiteert u van de wederzijdse expertise van onze medewerkers waardoor we al in de ontwikkelingsfase een plan op haalbaarheid toetsen aan de bouwpraktijk. Het is daarom heel logisch dat we waar nodig ook de financiering en/of de verkoop voor onze rekening nemen.

2168326.jpg

Eigen ontwikkeling

Door efficiënt te ontwikkelen realiseren we een hoger rendement voor onze opdrachtgevers. Omgekeerd profiteren onze bouwers van de kennis van hun ontwikkelende collega's. Deze kruisbestuiving van ontwikkelaars en bouwers leidt tot commercieel succesvolle innovaties, zoals de nieuwste prefab toepassingen in nieuwbouw en renovatie. Heeft u een locatie beschikbaar? Dan gaan wij er graag mee aan de slag!

2167806.jpg

Planontwikkeling

Als onderdeel van VolkerWessels werken we veel samen met zusterbedrijven waarbij wij na planvorming instappen en het project overnemen en uitontwikkelen. Dit doen we ook in samenwerking met andere ontwikkelaars en marktpartijen. Bij veel woningbouwprojecten werken we met een gescheiden koopaannemingsovereenkomst waarbij wij het plan en de kopers overnemen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw project.