icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Expertise

Wij bouwen voor mensen. Voor bewoners, gebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden. Want als een gebouw of woning eenmaal staat en wij weer weg zijn, gaat een plek pas echt leven. Die leefbaarheid is ons uitgangspunt. Tijdens de bouw en het latere onderhoud zorgen we graag voor een zorgeloos traject voor onze opdrachtgevers. Zowel voor hen die dagelijks aan bouwopgaven werken als voor hen die er weinig tot geen ervaring mee hebben.

Tijdens de bouw en het latere onderhoud zorgen we graag voor een zorgeloos traject voor onze opdrachtgevers. Zowel voor hen die dagelijks aan bouwopgaven werken als voor hen die er weinig tot geen ervaring mee hebben.

Kopers bezoeken de bouwlocatie.jpg

Een proces voor en door mensen

Dit doen we door als hoofdaannemer het bouwproces inzichtelijk en beheersbaar te maken en tijd-, budget- en organisatiezorgen weg te nemen, hoe complex een huisvestingsvraagstuk ook is. Door deze sterke procesmatige en transparante aanpak staan we in de markt bekend als dé specialist voor ingewikkelde projecten en realiseren we net zo makkelijk een kleinschalig woningbouwproject. Vanaf het eerste idee tot en met de realisatie en onderhoud van een gebouw. En dat doen we als organisatie al meer dan 125 jaar met veel plezier.