icon-arrow-right

Nieuws, persberichten en publicaties van onze projecten. Blijf op de hoogte!

Nieuws

22 februari 2021

Start bouw De Brandmeester Naaldwijk

Ontwikkelende bouwer Boele & van Eesteren is op maandag 22 februari 2021 door middel van het boren van een bron gestart met de bouw van de Brandmeester te Naaldwijk. Het plan bestaat uit een drie-laags appartementengebouw met in totaal 37 koopappartementen en omvat sociale, bereikbare en vrije sector woningen. De bronnen zijn onderdeel van de duurzame installaties van het energieneutrale appartementengebouw.


Samenwerking

De Brandmeester verrijst aan de ’s-Gravenzandseweg, op een plek bij de belangrijke historische verbindingsroute van Naaldwijk met ’s-Gravenzande. Een locatie die al verschillende functies heeft gehad. Ooit werd hier groente en fruit geveild en later werd het de kazerne voor brandweerlieden. Afgelopen zomer werd de grondkoopovereenkomst tussen de Gemeente Westland en Boele & van Eesteren getekend.

Het initiatief voor De Brandmeester is jaren geleden genomen door Woongroep ‘de oude veiling’, een woongroep voor ouderen opgericht in 2002. Het plan komt tegemoet aan de wens van de woongroep van ouderen om bij elkaar te wonen.

De goede samenwerking tussen de Gemeente Westland, woongroep ‘de oude veiling’ en Boele & van Eesteren zorgt ervoor dat we deze locatie na het veelzijdige verleden nu een nieuwe toekomst kunnen bieden. Patrick van Adrichem, directeur vastgoedontwikkeling Boele & van Eesteren: “Wij zijn trots dat na een lang, intensief, maar vooral prettig traject de bouw van De Brandmeester nu écht van start kan.”


Planning

De contouren van de Brandmeester zullen de komende periode snel zichtbaar worden. Na het aanbrengen van bronnen, de funderingspalen en funderingen wordt nog dit voorjaar gestart met de montage van het casco van het appartementengebouw. Vanaf medio 2022 vormt De Brandmeester een aantrekkelijke, duurzame plek om te wonen en kunnen de kopers hun intrek nemen in hun nieuwe appartement.


Gerelateerde items

Projecten

18 februari 2021

Webcam realisatie Nieuw Kijkduin – Fase 2

Direct aan de Kijkduinse boulevard realiseert Boele & van Eesteren in opdracht van FRED Developers Nieuw Kijkduin – Fase 2. Deze tweede fase omvat de sloop van het voormalige winkelcentrum en de bouw van 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over 4 gebouwen; Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco. De realisatie van Nieuw Kijkduin – Fase 2 is sinds kort via een webcam te volgen. Via deze link kun je meekijken op onze bouwplaats!


12 januari 2021

Start sloopwerkzaamheden Nieuw Kijkduin – Fase 2

Afgelopen jaar hebben we als Boele & van Eesteren met gebouwen Poniente, Vendaval en Gregale de eerste fase van Nieuw Kijkduin opgeleverd. Dit jaar gaan we in opdracht van FRED Developers verder met Nieuw Kijkduin – Fase 2! Deze tweede fase omvat de sloop van het voormalige winkelcentrum en de realisatie van 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over 4 gebouwen. Eind 2020 zijn we gestart met de voorbereidende werkzaamheden en het aanbrengen van de CSM-wand. Deze week gaan we van start met de sloop van het voormalige winkelcentrum.


terug omhoog