icon-arrow-right

Nieuws, persberichten en publicaties van onze projecten. Blijf op de hoogte!

Nieuws

23 april 2020

Time lapse Valley Amsterdam - t/m april 2020

Op de Amsterdamse Zuidas realiseert Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw) in opdracht van EDGE Technologies het innovatieve en duurzame gebouw Valley. Op de bouwplaats van Valley gaat de uitvoering ook in deze uitzonderlijke periode ‘gewoon’ door. De afgelopen tijd stond in het teken van de ruwbouw van het plintgebouw en de eerste lagen van de woontorens. Momenteel wordt er hard doorgewerkt aan de ruwbouw van de woontorens, het plaatsen van de gevelpuien en is de afbouw van de kantoren en de appartementen gestart! Versneld zien wat we de afgelopen tijd allemaal hebben gerealiseerd op de bouwplaats van Valley Amsterdam? Bekijk dan onze nieuwe time lapse film!Gerelateerde items

Projecten

22 april 2020

Bouwen op een postzegel in de Amsterdamse binnenstad onder unieke omstandigheden

Ondanks de huidige unieke omstandigheden gaan de werkzaamheden op ons Amsterdamse project De Hooch gewoon door, uiteraard met inachtneming van de nodige maatregelen. Na de sloop van de voormalige bebouwing en een periode van het grondwerk met als afsluiting het aanbrengen van het onderste stempelframe en het ontgraven van de bouwkuip, is de realisatie van De Hooch afgelopen week met de eerste betonstort een nieuwe fase ingegaan.


Aansluitend is deze week het eerste wapeningsstaal aangevoerd en gemonteerd. De komende periode staat in het teken van het aanbrengen van de wapening en de stort van de onderste keldervloer.

Het project is gelegen tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat en omvat de realisatie van 28 luxe appartementen bovenop een tweelaagse ondergrondse stallingsgarage.


Gerelateerde items

Projecten

16 april 2020

FloriWorld Aalsmeer opgeleverd

Afgelopen week heeft Boele & van Eesteren na een jaar bouwtijd het project Floriworld te Aalsmeer opgeleverd. FloriWorld wordt een bezoekersattractie over het thema bloemen en planten en richt zich op nationale en internationale toeristen, het onderwijs en de zakelijke markt. Boele & van Eesteren was verantwoordelijk voor de casco realisatie van Floriworld, dat is opgebouwd uit een staalconstructie met kanaalplaatvloeren en een veelkleurige sandwichgevel. Momenteel worden de attracties van het experience center ingebouwd door de exploitant en wordt het terrein verder ingericht.


FloriWorld is ontwikkeld door KondorWessels Projecten en heeft een oppervlakte van circa 6.000m2 verdeeld over twee bouwdelen; een 4-laags entreegebouw en een 2-laags attractiegebouw. De veelkleurige sandwichgevel is geïnspireerd op bollenvelden en ook binnen in het door OZ ontworpen gebouw is de invloed van bloemen en planten terug te zien, bijvoorbeeld door de tulp-vormige vloerrand in het entreegebouw.


Gerelateerde items

Projecten

terug omhoog