icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 juni 2023

Nieuw Kijkduin open tijdens Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een de dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. Zaterdag 17 juni stellen wij de bouwplaats van Nieuw Kijkduin – Fase 2 open voor bezoekers.

Wat kan je verwachten?

De bouwplaats wordt opengesteld van 10:00 tot 16:00.

Het bezoek begint met een warm ontvangst. Gevolgd door een rondleiding over de bouwplaats onder begeleiding van iemand uit ons bouwteam. Zo krijg je een kijkje in de garage, commerciële ruimte, openbare ruimte en een appartementen laag. Tijdens de rondleiding wordt er verteld over de bouw en kan je uiteraard vragen stellen.

Boele & van Eesteren zorgt voor persoonlijke beschermingsmiddelen (helm en hesje). Bezoekers zijn verplicht om stevig schoeisel te dragen.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw op www.dagvandebouw.nl.