Project websites

Nieuws


22 december 2017

Bouwupdate december

Zoals elke maand geven wij u een update van onze werkzaamheden op de bouwplaats van ons project Schoolcampus + zorg Merem te Hilversum. In de afgelopen update vertelden wij u dat ons team zich als doel had gesteld om nog voor de kerst het hoogste punt van de nieuwbouw te bereiken. Wegens de weersomstandigheden van de afgelopen weken, waaronder de sneeuwval, is dit helaas nog niet gelukt.  In week 2, half januari, wordt dit hoogtepunt in het bouwproces alsnog bereikt.


Komende werkzaamheden:

De komende periode staan de volgende werkzaamheden op de planning:

  • In de week van 8 januari wordt gestart met de HSB (houtskeletbouw) elementen en ook de keerwanden worden in deze week gemonteerd
  • De week daarop starten we met de montagebeplating van de sporthal en het zwembad
  • Eind januari start de dakdekker met zijn werkzaamheden.

Voor nu wensen wij u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 toe!


28 november 2017

Bouwupdate november

De werkzaamheden op onze bouwplaats van de schoolcampus en zorg van Merem te Hilversum vorderen gestaag. Zo is ons team gestart met het monteren van het staal, inclusief de benodigde ondersteuning, ten behoeve van het aanbrengen van de kanaalplaatvloeren. Ook op de eerste verdieping zijn we inmiddels gestart met het monteren van de kanaalplaatvloeren. Daarnaast is de vloer van de toekomstige sporthal inmiddels gestort en is er gestart met het metselwerk op de begane grond.


Planning:

Deze week start het metselwerk op de eerste verdieping. Ook begint de staalbouwer deze week met het monteren van de staalconstructie ten behoeve van het zwembad, de sporthal en de hoofdentree en worden de keerwanden van het zwembad en de sporthal gemonteerd.  Daarnaast staan voor de kerst nog de volgende werkzaamheden op de planning:  In de week van 11 tot 17 december willen we starten met de montage van de dakranden op de tweede verdieping en aansluitend verder gaan met de dakranden van het dak. We verwachten nog voor het einde van het jaar de ruwbouw op hoogte te krijgen.


30 oktober 2017

Bouwupdate schoolcampus en zorg Merem Hilversum

Sinds de start van de bouw half september is er veel gebeurd op onze bouwplaats in Hilversum.  In de week na de officiële handeling is de bouwkraan opgebouwd, zodat er gestart kon worden met de bouwkundige werkzaamheden. Afgelopen week zijn we begonnen met het metselwerk op de fundatie. Inmiddels is ruim driekwart van de fundering gereed, inclusief de ruwbouw van het toekomstige zwembad.


Planning

Deze week leggen we de laatste hand aan de fundering. Ook starten we met de montage van de begane grondvloeren, waarbij zowel kanaalplaatvloeren als breedplaatvloeren (rondom het zwembad) worden gebruikt. Naar verwachting kunnen we in de week van 13 november starten met de opbouw van de dragende wanden. Ons team heeft zichzelf als doel gesteld om nog voor de kerst het hoogste punt van de nieuwbouw te bereiken. 


Webcam

De realisatie van het behandelcentrum voor kinderrevalidatie van Merem en de nieuwe school voor speciaal onderwijs van De Kleine Prins is sinds kort ook via een webcam te volgen. Via deze link kun je meekijken op onze bouwplaats!


terug omhoog

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project: Schoolcampus + zorg Merem

Vul een geldig e-mailadres in