Zoeken
2952j-REDDSTONE-morningsun0005-bewerkt2.jpg

Start aanbrengen damwanden en funderingspalen

Eind vorig jaar zijn we gestart met het inrichten van de bouwplaats en zijn ook de grondwerkzaamheden begonnen. Komende weken gaan we van start met het aanbrengen van de damwanden en funderingspalen.

Damwanden

Begin volgende week starten we met het aanbrengen van de damwanden. Dit doen we door de damwanden de grond in te drukken. Dit is een geluids- en trillingsarme methode, waarmee overlast naar de omgeving zo veel mogelijk wordt voorkomen. Het is echter mogelijk dat er incidenteel extra kracht nodig is om de planken op diepte te brengen. Dit doen we door middel van een trilblok. Deze methode kan geluids- en trillinghinder opleveren. Indien het structureel nodig blijkt om deze methode in te zetten, zullen wij u hier via de projectwebsite www.boele.nl/nl/projectwebsites/park-meadows over informeren.

Funderingspalen

Medio volgende week gaan we ook van start met het maken en aanbrengen van de funderingspalen. De funderingspalen worden geboord. Dit is eveneens een geluids- en trillingsarme techniek. Het realiseren van de bouwkuip neemt ca. t/m juli 2024 in beslag.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!