Zoeken
453 2022_09_23 Р4.jpg

Nieuwsbrief 2: externe sloopwerkzaamheden

In opdracht van Woonopmaat is de Bouwcombinatie Boele | Bébouw gestart met het project De Geelvinck. Op de locatie tussen de Cornelis Geelvinckstraat, de Beatrix van Dongenstraat en de Jan van Kuikweg maken woningen plaats voor duurzame nieuwbouw woningen en appartementen. De afgelopen maand hebben wij de hekken om het bouwterrein geplaatst en zijn wij gestart met de ontkoppeling van de woningen van de diverse Nuts voorzieningen. Met deze brief informeren wij u over de verdere sloopwerkzaamheden die de komende tijd op het bouwterrein gaan plaatsvinden.

Wat gaat er de komende periode gebeuren en wat merkt u ervan?

  • Vanaf 8 januari 2024 wordt de ontkoppeling van Nuts voorzieningen afgerond.
  • Vanaf 8 januari 2024 starten we met de externe ontmanteling van de woningen, de garageboxen en het openbaargebied.
  • De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd met rupskranen, waarbij de woningen d.m.v. knijpen worden gedemonteerd. Geluidshinder en lichte trillingen kunnen bij deze werkzaamheden niet worden voorkomen.
  • Het vrijkomende metselwerk en beton wordt op locatie gebroken tot granulaat en daarna afgevoerd. De breekinstallatie geeft geluidshinder, maar door dit op locatie uit te voeren besparen wij ca. 40% aan transporten.
  • De sloopwerkzaamheden duren tot eind maart.
  • Daarna zal onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Heemskerk het terrein bouwrijp gemaakt worden.
  • Vanaf april/mei 2024 wordt er gestart met de bouwwerkzaamheden.

Let op: de planning kan nog wijzigen. We zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de beschikbaarheid van materiaal en materieel.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie voeren wij van 23 december tot en met 7 januari geen werkzaamheden uit op de bouwplaats van De Geelvinck. Vanaf 8 januari zullen wij onze werkzaamheden weer opstarten. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

Werktijden

De bouwwerkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Daarmee volgen we de werktijden uit het Bouwbesluit. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken, zullen we u hierover vooraf op de hoogte brengen.

Automatische nieuwsberichten

Op de projectwebsite www.de-geelvinck.nl vindt u meer informatie over dit project. Ook verzorgen we tijdens de bouw via deze website een automatische nieuwsupdate. U kunt zich op deze website hiervoor aanmelden door uw onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te klikken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.
 

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.
 

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw van De Geelvinck, neem dan per e-mail contact op met Boele & van Eesteren via communicatie@de-geelvinck.nl of bel naar 070-41 44 200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!